ISMOD NANO & ISMOD II Plus wordt geleverd met een kabel om je apparaten op te laden. Om de batterij te onderhouden en uw apparaat niet te beschadigen:

Zorg ervoor dat u een 5 volt-adapter gebruikt wanneer deze is aangesloten op het elektriciteitsnet
Het wordt sterk aanbevolen om het apparaat op te laden met een laptop of andere batterijbronnen zoals powerbanks.
Laad uw apparaat niet op in de auto of op een andere plaats waar de elektrische stroom niet stabiel is, omdat dit de elektronica kan beschadigen