Artikelen over: ISMOD II Plus

Wat betekenen de lampjes op mijn ISMOD II Plus?

ISMOD II Plus is ontworpen met lampjes om u door uw laadproces te leiden.

Om te begrijpen wat elk lampje betekent, drukt u eenvoudig op de aan / uit-knop in het midden. De groene led-lampjes in het midden geven het laadniveau van de batterij weer:
3 lampjes: batterij is volledig opgeladen.
2 lampjes: batterij is gedeeltelijk opgeladen.
1 lampje: batterij is bijna leeg en het is tijd om hem op te laden.

Aan de linker- en rechterkant van de aan/uit-knoppen stellen 2 lampjes het volgende voor:
Rode kleur: staven worden opgeladen
Blauwe kleur: volledig opgeladen en klaar voor gebruik

Bijgewerkt op: 06/12/2021