Artikelen over: ISMOD Mini

Wat betekenen de trillingen op je ISMOD Mini?

Dit is wat de trillingen op je ISMOD Mini betekenen:

Trilling 1: wanneer u uw apparaat inschakelt door de knop 2 seconden ingedrukt te houden, begint het voor te verwarmen.
Trilling 2: wanneer het voorverwarmen is voltooid en de drie led-lampjes effen wit worden, kunt u beginnen met roken.
Trilling 3: wanneer uw rooksessie bijna voorbij is en de led-lampjes wit knipperen. Dit gebeurt wanneer de rooktijd de laatste 30 seconden bereikt of de 13e trek bereikt.
Trilling 4: wanneer uw rooksessie voorbij is en het apparaat uitschakelt.

Bijgewerkt op: 25/08/2022